SPOILER ALERT!

Eve en Adam Grant en Applegate

EVE & ADAM - Grant en Applegate

Ik weet niet zo goed wat ik van dit boek vind.
 Ik vind de wereld waarin dit boek zich afspeelt heel vaag. Het is niet duidelijk  in welke tijd het verhaal plaatsvindt want je krijgt helemaal niks te weten over de wereld buiten het laboratorium.
Ik vind dat het boek overkomt als een boek dat extra is in een serie.
De schrijfstijl vond ik heel prettig en ik had het boek zo uit. Dat is ook wel te begrijpen omdat het boek 269 bladzijden en een heel groot lettertype heeft.
Ik snap er niks van dat de mensen in het laboratorium mensen muteren zonder dat de baas (Eve’s moeder) dat weet. Dat kan toch niet dat er twee verdiepingen zijn waar haar moeder helemaal niks van weet. Ook vind ik het heel raar dat Eve niet een moment vermoed dat Adam echt gecreëerd word. Als iedereen zou zeggen dat het puur hypothetisch is zou ik daar wel aan gaan twijfelen.
Ik vind het ook zeer vreemd dat Eve helemaal verliefd wordt op Adam ook al heeft hij echt het brein van een peuter. Hij kan absoluut geen gevoelens inschatten en hij zegt alles meteen. Hij komt op mij over als een puppy die achter Eve aan dribbelt.
Dit boek vond ik over het algemeen heel erg tegenvallen maar ik heb het wel met plezier gelezen. Het was een heel luchtig boek.